Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Fantje uspešni na Futuresu turnirju v Vogau, konec za Mašo Zec Peškirič

Ljubljana, 4.9.2012

Na turnirju serije Futures v Vogau, v Avstriji, so v kvalifikacijah odlično nastopili Mike URBANIJA, Sašo BENDE in Miha MLAKAR. Miha MLAKAR je zmagal dvakrat in je v drugem krogu izločil 1. nosilca kvalifikacij, domačina Lucasa WEINHANDLA. Sašo BENDE in Miha MLAKAR sta zmagala po enkrat, vsi trije pa so si priigrali uvrstitev v glavni turnir. Tu so se pridružili Blažu ROLI, ki je na turnirju 1. nosilec in Tomislavu TERNARJU. Danes pa so trije že zmagali tudi v prvem krogu. Blaž ROLA je s 61 63 premagal Avstrijca Johanessa SCHRETTERJA, ki je nastopil s posebnim povabilom. Miha MLAKAR je premagal 6. nosilca, domačina Daniela GEIBA s
64 16 76(4), Mike URBANIJA pa je izločil domačega povabljenca Marcusa AHNEJA s 64 62. Na ITF turnirju (50.000 $) v Mestrah smo ostali brez predstavnic. Potem, ko se je kot srečna poraženka, po odpovedi Tadeje MAJERIČ, v glavni turnir uvrstila Maša ZEC PEŠKIRIČ, je tudi ona v prvem krogu izgubila. Premagala jo je 2. nosilka turnirja, domačinka Karin KNAPP s 63 60. Uspešna pa je bila v prvem krogu ITF turnirja v beogradu Anja PRISLAN. Na turnirju je druga nosilka, v prvem krogu pa je premagala Rusinjo Ekaterino SIKLAURI z rezultatom 63 62.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.