ITF turnir "Radenska Open 2012" - v tretjem krogu 4 fantje in 5 deklet

Ljubljana

Dobro gre našim predstavnikom na mladinskem ITF turnirju 4. ranga, ki se igra na igriščih ŽTK Maribor. Po drugem krogu ostajajo v konkurenci še 4 igralci in 5 igralk, ki se bodo v četrtek borili za nastop v četrtfinalu. Pri fantih so bili v drugem krogu uspešni Urh KRAJNC DOMITER, Dorian Tomaž JANEŽIČ, Aljaž RADINSKI in
Rok KRIŽAJ, izgubili pa so Maks TEKAVEC, Jan DERNIČ in Valentin HORVAT. Pri dekletih so zmagale Hana MRAZ, Tamara ZIDANŠEK, Tina MOHORČIČ, Natalija ŠIPEK in Eva ZAGORAC. V tretjem krogu bo na sporedu en domač obračun in sicer se bosta pomerila Rok KRIŽAJ in Aljaž RADINSKI. V konkurenci dvojic so pri fantih v četrtfinalu Rok SITAR in Domen GOSTINČAR ter Matic ŠPEC, ki igra v paru s Filipom KRALJEVIČEM. Pri dekletih sta se v četrtfinale uvrstili Sara DJURDJEVIĆ, ki igra v paru z Nelli PONOMAREVO ter Lara VOVK, ki igra v paru z Eno KAJEVIĆ. Vsi igralci in igralke so si v tretjem krogu že zagotovili točke za mladinsko svetovno lestvico.