Polona Hercog in Andreja Klepač izgubili srečanje dvojic, že včeraj izpadel Blaž Kavčič

Ljubljana

Prvi, a žal tudi že zadnji nastop na OP ZDA sta v konkurenci dvojic opravili Polona HERCOG in Andreja KLEPAČ. Američanka Vania KING in Kazahstanka Yaroslava SHVEDOVA, ki sta postavljeni za 5. nosilki sta dokazali, da sta izjemen teniški par. Še posebej uspešni sta bili doslej prav na OP ZDA, kjer sta leta 2010 zmagali, leta 2011 pa izgubili v finalu. Tudi danes sta bili daleč premočni za naši igralki, saj sta slavili z rezulatom 60 61, po uri in 20. minutah. OP ZDA se je končalo tudi za Blaža KAVČIČA. Po porazu v konkurenci posameznikov je s soigralcem iz Estonije Jurgenom ZOPPOM izgubil tudi v prvem krogu konkurence dvojic. 14. nosilca, Britanca Ross HUTCHINGS in Colin FLEMING, sta bila boljša z rezultatom 76(3) in 61. V konkurenci dvojic zdaj ostaja le še Katarina SREBOTNIK, ki bo nastopila v četrtek.