Na ITF turnirju v Kranju v polfinalu samo Tina Mohorčič

Ljubljana

V četrtfinalu ITF turnirja do 18 let, 4. ranga v Kranju, smo imeli v četrtfinalu pet igralk oz. igralcev, v polfinalu pa bo zaigrala samo Tina MOHORČIČ. Ta je danes v izjemno izenačenem srečanju premagala 1. nosilko in zmagovalko turnirja v Domžalah, Rusinjo Anastasio CHIKALKINO s 62 67(4) 76(5). Ostali naši predstavniki so z nastopi končali v četrtfinalu. Natalija ŠIPEK je izgubila s Čehinjo Simono HEINOVO s 36 06, Evo ZAGORAC je izločila 2. nosilka, Avstrijka Karoline KURZ s 62 75, Maks TEKAVEC je izgubil s Črnogorcem Ivanom SAVELJIĆEM z 26 26, Aljaž RADINSKI pa je moral priznati premoč Nemcu Sebastianu PRECHTELU, ki je slavil s 61 61. V konkurenci dviojic v zaključnih obračunih nismo imeli naših predstavnikov. Sta pa pri dekletih že znani zmagovalki. Turnir v Kranju sta osvojili Čehinji Simona HEINOVA in Andrea Gabriela KNUTSON.