Na turnirju TE do 12 let na Ptuju v polfinalu Nika Radišič in Matic Podlipnik

Ljubljana

Na turnirju TE do 12 let na Ptuju so že znani polfinalisti in polfinalistke. Med njimi sta v vsaki kategoriji tudi naša igralca. Pri dečkih je to Matic PODLIPNIK, ki je v četrtfinalu premagal Rusa Y. BONDAREVSKYGA, finalista turnirja TE na Otočcu. Izid se je glasil 64 63 v korist Matica PODLIPNIKA. Naš drugi predstavnik v četrtfinalu Tim TEKAVEC je izgubil z Romunom Alexandrom GIMO z rezultatom 16 36. Pri deklicah se je v polfinale uvrstila naša reprezentantka do 12 let Nika RADIŠIČ. V četrtfinalu je premagala Rusinjo V. PARIYSKAYO z rezultatom 61 63. Tudi v konkurenci deklic je naša druga predstavnica v četrtfinalu Kaja JUVAN izgubila. Premagala jo je Srbkinja Nevena SOKOVIĆ s 64 61. V konkurenci dvojic pri fantih v finalu nimamo predstavnikov, pri deklicah pa bodo o naslovu zmagovalke turnirja odločale Nika RADIŠIČ in Tina CVETKOVIČ na eni ter Kristina NOVAK in Jovana VUKOVIĆ na drugi strani. Na fotografiji: Matic PODLIPNIK