Blaž Rola in Tomislav Ternar v četrtfinalu v Avstriji, Dalila Jakupović v Franciji

Ljubljana

V Avstrijskem Bad Waltersdorfu poteka teniški turnir serije Futures za moške in ITF za ženske, oba z nagradnim skladom 10.000 $. Odlično igrata Blaž ROLA in Tomislav TERNAR, ki sta se uvrstila v četrtfinale. Blaž ROLA je premagal domačina Michaela EIBLA s 62 61, Tomislav TERNAR pa je bil boljši od drugega domačina Bjorna PROPSTA z enakim rezultatom. V drugem krogu je izgubil Sašo BENDE, ki se je v glavni turnir uvrstil iz kavlifikacij. Boljši je bil Britanec Daniel SMETHURST z rezultatom 61 75. V ženski konkurenci je po Tjaši ŠRIMPF danes izpadla tudi Anja PRISLAN. Premagala jo je domačinka Yvonne NEUWIRTH s 64 63. Naši igralci Blaž ROLA, Sašo BENDE, Tomislav TERNAR in Martin RMUŠ bodo nastopili še v polfinalnih tekmah dvojic. Na ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v Les Contaminesu v Franciji se je Dalila JKUPOVIČ uvrstila v četrtfinale. V drugem krogu je s 64 64 premagala domačinko, ki je nastopila s posebnim povabilom, Charlene SEATEUN. Na istem turnirju je v finalu konkurence dvojic Maša ZEC PEŠKIRIČ. Na turnirju serije Futures v Kikindi je Nik RAZBORŠEK po tridnevnem čakanju zaradi slabega vremena le prišel do prvega nastopa, a žal ni bil uspešen, V prvem krogu je izgubil s 7. nosilcem, Sašo STOJISAVLJEVIČEM z rezultatom 36 67(2).