Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Blaž Rola v finalu Futuresa v Telfsu, s Tomislavom Ternarjem osvojila turnir dvojic, Dalila Jakupović izgubila v Aschaffenburgu

Ljubljana, 13.7.2012

Blaž ROLA nadaljuje zmagoviti niz in je danes zmagal še devetič zapored. Na Futuresu v avstrijskem Telfsu je v polfinalu premagal domačina, 22. letnega Lucasa JASTRAUNIGA, 733. igralca lestvice ATP z rezultatom 61 64 in se uvrstil v finale. Blaž ROLA in Tomislav TERNAR sta osvojila tudi turnir dvojic. V finalu sta s 62 75 premagala domača igralca Stefana HIRNA in Sebastiana STIEFELMEYERJA. Na ITF turnirju v nemškem Aschaffenburgu je v drugem krogu z nastopi končala Dalila JAKUPOVIĆ Izgubila je z 28. letno Nemko Kathrin WOERLE, 225. igralko lestvice WTA, z rezultatom 46 06. Se je pa s Sarah Rebecco SEKULIC uvrstila v polfinale dvojic. Za polfinale se v dvojich bori tudi Maša ZEC PEŠKIRIČ, ki igra v paru z Leno-Marie HOFMANN.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.