Na Otočcu se je s kvalifikacijami začel turnir TE U14 "Krka Open 2012"

Ljubljana

Po uspešno izpeljanem turnirju TE U12, ki se je včeraj končal na Otočcu, se je s kvalifikacijami začel naslednji mednarodni turnir. Ta se igra v kategoriji do 14 let in bo kot vedno dobro zaseden. V kvalifikacijah je nastopilo 9 dečkov in 8 deklic, v glavni turnir pa je neposredno uvrščenih 15 dečkov in 17 deklic, nekaj pa jih bo prejelo še posebno povabilo. Pri deklicah bomo v glavenem turnirju videli nastope reprezentantk Zale DOVNIK in Veronike ERJAVEC, pa tudi Lian BENEDEJČIČ, pri dečkih pa vse naše najboljše igralce v tej kategoriji na čelu z Gregom KOKALJEM, Anžetom ARHOM, Žanom ŽMAVCEM in Svenom LAHOM. Končane so kvalifikacije pri deklicah. V glavni turnir so se uvrstile Iva GABOR, Ajda BUKOVEC, Tjaša RANT in Anika MAKAROVIČ. Pri fantih sta bila v igri za napredovanje po prvem krogu kvalifikacj Enej BERGHAUS in Tin ČERMELJ. Z zmago v drugem in tudi zadnjem krogu si je napredovanje zagotovil Tin ČERMELJ, medtem ko je Enej BERGHAUS izgubi.