Katarina Srebotnik v četrtfinalu mešanih dvojic, Andreja Klepač izpadla

Ljubljana

Na igriščih LTA v Wimbledonu se nadaljuje 3. grand slam sezone, OP Anglije. V drugi teden igranja sta se uvrstili Katarina SREBOTNIK in Andreja KLEPAČ v konkurenci mešanih parov. Obe bi morali nastopiti že v ponedeljek, a je organizatorjem nagajal dež, tako da sta njuna nastopa prišla na vrsto šele danes. Andreja KLEPAČ je bila v paru s Švedom Johanom BRUNSTROMOM na pragu presenečenja, saj sta prvi niz proti 1. nosilcema, Američanoma Bobu BRYANU in Liezel HUBER dobila s 64. No, Američana nista dovolila presenečenja in sta naslednja niza dobila s 64 in 64. Na videz lažje delo naj bi čakalo Katarino SREBOTNIK in Srba Nenada ZIMONJIĆA. A sta se morala za napredovanje v četrtfinale pošteno potruditi. Britanca Kenetha SKUPSKEGA in Melanie SOUTH sta premagala z rezultatom 64 67(5) 97. Naslednji nastop ju čaka v petek. Foto: Običajna scena tega tedna v Wimbledonu (wimbledon.org)