V Kranju na TE 16 v četrtfinale 7 naših predstavnic/kov, uspešni tudi Lian Benedejčič v Trstu in Pia Lovrič v Puli

Ljubljana

Na turnirju Tennis Europe do 16 let v Kranju so odigrali četrtfinalna srečanja. V četrtfinale sta se pri fantih uvrstila 1. nosilec Domen GOSTINČAR, ki je premagal Madžara Gerga RENDEKA s 62 62 in 5. nosilec Rok KRIŽAJ, ki je v domačem obračunu izločil Jana Vita ŠUNTARJA z rezultatom 62 63. Pri dekletih je 1. nosilka Manca PISLAK v prvih dveh krogih oddala samo 1 igro, v četrtfinalu pa so še Lara VOVK, ki je izločila Žano STRGAR s 61 61, Tamara ZIDANŠEK je bila boljša od Nike KOZAR s 62 67(5) 61, Evgenija BURGER je s 60 67(5) in 76(6) premagala Žano LAPAJNE, Tjaša JERŠE pa je izločila Sašo KLANEČEK z rezultatom 75 16 64. Na turnirju TE 12 v Trstu se je Lian BENEDEJČIČ uvrstila v polfinale.V četrtfinalu je z rezultatom 64 63 premagala Nemko Ai Noa FABRE. V polfinale pa se je na Smrikva Bowlu v Puli, turnirju do 10 let, na katerem se običajno zbere množica mladih perspektivnih igralcev in igralk, uvrstila Pia LOVRIČ, ki je zmagala štirikrat.