Na Bledu se z glavnim turnirjem članic in članov nadaljuje člansko državno prvenstvo

Ljubljana

Na Bledu se je v ponedeljek s kvalifikacijskimi tekmami članov začelo letošnje državno prvenstvo za člane in članice. Pri članih je prijavljenih 60 igralcev, pri članicah pa 30 igralk. Prvopostavljeni član je 7. igralec članske lestvice Marko STOSIČ, pri članicah pa je mesto prve nosilke zasedla 9. igralka članske lestvice Patricia VOLLMEIER. Člani so že odigrali kvalifikacije, v glavni turnir pa so se uvrstili Tilen ŽITNIK, Jan TAVČAR, Aljaž RADINSKI, Borut ŽIČKAR, Matija OKORN, Andraž KRANJC, Miha ZGUBIČ in Matic ŠPEC. Pri članicah kvalifikacij ni bilo, danes pa so začele s srečanji prvega kroga glavnega turnirja. V drugi krog so se uvrstile vse postavljene igralke. V prvem krogu sta bili prosti 1. nosilka Patricia VOLLMEIER in 2. nosilka Maša MARC. Članice so odigrale že tudi srečanja dvojic. Prijavljenih je bilo 5 parov, v finale pa sta se uvrstili dvojici Maša MARC in Tina RUPERT ter Patricia VOLLMEIER in Aleksandra LUKIČ. V četrtek začnejo z obračuni prvega kroga glavnega turnirja tudi člani.