Na Futuresu SLO 3 v Litiji slavil Riccardo Bellotti

Ljubljana

V Litiji se je s finalnim obračunom posameznikov končal letošnji turnir serije Futures SLO3 z nagradnim skladom 10.000 $. Serija treh turnirjev, ki smo jih v zadnjih tednih gledali v Sloveniji je bila tudi priložnost za slovenske igralce, da na domačih tleh osvojijo nove točke za lestvico ATP. Še najbolje sta se odrezala Nik RAZBORŠEK in Tomislav TERNAR s četrtfinalnimi nastopi med posamezniki, s finaloma v konkurenci dvojic pa Nik RAZBORŠEK in Blaž BIZJAK ter Aljaž BEDENE in Grega ŽEMLJA (slednja sta finalno srečanje predala). Kot so pokazali zadnji turnirji pa prav masovnega zalednja naši trije najboljši igralci nimajo, saj razen omenjenih ter Mikea URBANIJE nismo videli veliko uspešnih nastopov slovenskih igralcev. Sicer pa je zmagovalec zadnjega turnirja postal Italijan Riccardo BELLOTTI. Ta je v finalu premagal sonarodnjaka Roberta MARCORO z rezultatom 61 63. Foto: organizator