Na Futuresu SLO3 v Litiji nagaja vreme

Ljubljana

Dež je dobro zagodel prvega dne glavnega turnirja Litija Open Futures 10000. Dve tekmi posameznikov med Tomislavom Ternarjem (SLO) in Davidom Pammingerjem (AUT) ter Majkom Urbanija (SLO) in Lukasom Jastraunigom (AUT) sta prekinjeni pri vodstvu Tomislava 76 22, medtem, ko sta Mike in Lukas prekinila pri rezultatu 11 v nizih. Tako je odigrana le tekma dvojic med bratoma Žibrat (SLO) in prav tako slovensko dvojico Marko Stošić - Dorian Tomažič, katero sta v super tie breaku dobila prva. Prav tako je prekinjena tudi druga tekma igre dvojic, kjer Robert Rumler (CZE) in Pavel Krček (CZE) proti Marku Laziču (SLO) in Rihardu Rožacu (SLO) vodita 50. Vse ostale tekme prvega dne so odpovedane. Tudi za torek napoved ni najboljša, če pa bo vreme dopuščalo se bodo srečanja začela ob 10. uri, ob 12. uri pa bodo nastopili Grega KOKALJ, Mike URBANIJA in Tomislav TERNAR.