Mike Urbanija in Nik Razboršek v drugi krog Futuresa na Bledu

Ljubljana

Na Bledu smo danes na Futuresu z nagradnim skladom 10.000 $ videli štiri slovenske nastope. Naši igralci so bili polovično uspešni. V drugi kroga sta se uvrstila Mike URBANIJA in Nik RAZBORŠEK, z nastopi med posamezniki pa sta končala Grega TERAŽ in Andraž BEDENE. Mike URBANIJA je v prvem krogu premagal kvalifikanta iz Avstralije Thanasisa KOKKINAKISA z rezultatom 60 62 in bo v drugem krogu v sredo igral s 4. nosilcem, Hrvatom Nikolo MEKTIĆEM. Nik RAZBORŠEK je bil boljši od Srba Vladimirja PAUNIĆA, ki je prav tako nastopil s posebnim povabilom. Slavil je z rezultatom 62 60, v drugem krogu pa bo v sredo ob 10. uri igral s srečnim poražencem, Avstralcem Nickom KYRGIOSOM, ki je izločil 2. nosilca Francoza Gleba SAKHAROVA. V konkurenci dvojic bomo videli v četrtfinalu slovenski obračun med edinima preostalima slovenskima dvojicama Gregom ŽEMLJO in Aljažem BEDENETOM (nastopata samo v konkurenci dvojic) ter Andražem BEDENETOM in Nikom RAZBORŠKOM.