Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

V Mariboru na turnirju Infond Open končane kvalifikacije, jutri nastopa Polone Reberšak in Maše Zec Peškirič

Ljubljana, 28.5.2012

V Mariboru so se na ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $, Infond Open 2012, končale kvalifikacije. V zadnjem krogu se je za uvrstitev v glavni turnir borila Patricia VOLLMEIER, a ji ni uspelo. V srečanju s prvo nosilko kvalifikacij, Pemro OZGEN iz Turčije , je uspela osvojiti samo eno igro, tako da je Turkinja slavila z rezultatom 60 61. V glavnem turnirju bodo tako nastopile Nastja KOLAR, Maša ZEC PEŠKIRIČ, Anja PRISLAN in Polona REBERŠAK. V torek bosta v prvem krogu nastopili Polona REBERŠAK in Maša ZEC PEŠKIRIČ. Prva bo zaigrala ne pred 14. uro, druga pa na istem igrišču,a ne pred 16 uro. Videli bomo tudi nekaj tekem dvojic, v katerih bodo nastopile slovenske igralke.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.