Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Anja Prislan v polfinalu končala z nastopi v Velenju

Ljubljana, 25.5.2012

ITF ženski turnir v Velenju se bliža zaključku. V soboto so bila odigrana polfinalna srečanja posameznic in finale dvojic. Dvakrat je bila v igri Anja PRISLAN in dvakrat je zapustila igrišče poražena. V polfinalu posamezno jo je premagala 1. postavljena Italijanka Agnesse ZUCCHINI, ki je bila boljša z rezultatom 62 61. Anja PRISLAN je popoldne nastopila še enkrat, tokrat v finalu dvojic. Z Nemko Dejano RAICKOVIC sta šele v odločilni podaljšani igri oz. tretjem nizu izgubili s 3-10. Končni izid zelo izenačenega srečanja se je glasil 76 57 10-3 v korist Anne-Lene FRIEDSAM iz Nemčije in Vande LUKACS iz Madžarske. V finalu posameznic se bosta v soboto pomerili 1. postavljena Italijanka Agnese ZUCCHINI in 5. postavljena Nemka Anna-Lena FRIEDSAM. Finalno srečanje se bo začelo ob 10. uri.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.