Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Reiffeisen Open 2012 - v polfinalu Rok Križaj, Domen Gostinčar in Hana Mraz

Ljubljana, 19.5.2012

V Mariboru se bližajo zaključna srečanja na mednarodnem TE turnirju do 14 in do 16 let, Reiffeisen Open 2012. V polfinalu posamezno bomo videli tri naše predstavnike. V konkurenci dečkov do 16 let sta polfinalista Rok KRIŽAJ in Domen GOSTINČAR. Prvi je v četrtfinalu izločil 4. nosilca, Srba Filipa GRBIĆA z rezultatom 75 63, drugi pa je bil boljši od 13. nosilca, Madžara Richarda FARKASA z rezultatom 62 61. V primeru, da bosta oba igralca uspešna tudi v polfinalu se nam obeta slovensko finale. Med dekleti je v konkurenci le še Hana MRAZ in to v kategoriji do 14 let. V četrtfinalu je premagala Sašo KLANEČEK, ki je bila poleg nje tudi edina slovenska predstavnica v četrtfinalu, z rezultatom 61 76(7). V konkurenci dvojic sta finalistki Tamara ZIDANŠEK in Manca PISLAK. Vse ostale slovenske igralke in igralci v tej konkurenci so se prebili najdlje do polfinala, kjer so nastopili Nejc SITAR in Tino KOVAČIČ pri dečkih do 14 let, Nika KOZAR in Zala DOVNIK pri deklicah do 14 let, ter Pia BRGLEZ in Lara VOVK pri dekletih do 16 let.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.