Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Dalila Jakupović v četrtfinalu Fergane, Pia Čuk v četrtfinale Amstettena, Nastja Kolar izgubila v drugem krogu Casablance

Ljubljana, 17.5.2012

Na ženskem ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v Fergani je še drugič zmagala Dalila JAKUPOVIĆ, ki se je s to zmago uvrstila v četrtfinale. Potem, ko je v prvem krogu izločila našo Tadejo MAJERIČ, je v drugem krogu premagala Rusinjo Ekaterino YASHINO z rezultatom 61 62. V četrtfinalu bo igrala s 1. nosilko, Turkinjo Caglo BUYUKAKCAY. V Maroku je na enako vrednem turnirju v drugem krogu izgubila Nastja KOLAR. Premagala jo je izkušena, 29. letna Španka Arantxa PARRA-SANTONJA, trenutno 253. igralka lestvice WTA, bila pa je leta 2010 uvrščena že na 46. mesto, z rezultatom 64 62. Na mladinskem ITF turnirju 2. ranga v avstrijskem Amstetenu še naprej dobro igra Pia ČUK. Ta je še drugič v zadnjih 14. dneh premagala Čehinjo Dominiko PATEROVO, tudi tokrat v treh nizih, z rezultatom 76 (3) 16 62 in se uvrstila v četrtfinale.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.