Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Nastja Kolar uspešna v Maroku, slovenski obračun v Fergani dobila Dalila Jakupović, Tjaša Šrimpf izgubila v Istanbulu

Ljubljana, 17.5.2012

Nastja KOLAR je z zmago začela turnir z nagradnim skladom 25.000 $ v Casablanci, v Maroku. V prvem krogu je s 62 62 premagala Španko Lucio CERVERA-VAZQUEZ. V Fergani v Uzbekistanu sta se na turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ že v prvem krogu med sabo pomerili Tadeja MAJERIČ in Dalila JAKUPOVIĆ. Boljša je bila Dalila JAKUPOVIĆ, ki je 5. postavljeno Tadejo MAJERIČ premagala z rezultatom 76(1) 16 75. Tjaša ŠRIMPF je v Istanbulu le dočakala prvi nastop, a se je tudi hitro poslovila. 1. nosilka na turnirju, 17. letna Natalija KOSTIĆ iz Srbije, ki na lestvici WTA zaseda 499. mesto je bila boljša z rezultatom 64 16 62. Tjaša ŠRIMPF bo imela novo priložnost že prihodnji teden na enako vrednem turnirju v Velenju. Nič bolje se ni godilo Petri RAMPRE v Sant Gaudensu na turnirju vrednem 50.0000 $. Že v prvem krogu jo je premagala Francozinja Claire FEUERSTEIN, ki je na lestvici WTA uvrščena na 160. mesto. Francozinja je bila boljša z rezultatom 36 61 75.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.