Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Aljaž Bedene v polfinalu ATP Challengerja v Pragi, Tomislav Ternar v polfinalu Futuresa v Sarajevu

Ljubljana, 11.5.2012

Aljaž BEDENE se je na ATP Challengerju v Pragi uvrstil v polfinale. Njegov nasprotnik v četrtfinalu je bil 3. nosilec, Čeh Lukas ROSOL, 93. igralec lestvice ATP. Aljaž BEDENE je za zmago potreboval 2 uri in 4 minute, končni izid pa se je glasil 36 64 61. V Sarajevu je enak uspeh dosegel s šesto zmago na turnirju serije Futures z nagradnim skladom 10.000 $ Tomislav TERNAR. Še drugič je premagal Avstrijca Lukasa WEINHANDLA, ki se je v glavni turnir uvrstil iz kvalifikacij kot srečni poraženec, poraz pa mu je zadal prav BEDENE. Videli pa bomo še dva slovenska nastopa. Videli pa smo slovenski finale v konkurenci dvojic. Tomislav TERNAR je z Lukasom WEINHANDLOM v finalnem obračunu premagal Andraža BEDENETA, ki je igral v paru z Damirjem DZUMHURJEM (BiH). Rezultat je bil 63 76(4).
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.