Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Pia Čuk izgubila v polfinalu ITF 18 v Beljaku

Ljubljana, 9.5.2012

Pia ČUK se je uvrstila v polfinale mladinskega ITF turnirja do 18 let, 2. ranga, v Beljaku. V drugem krogu je izločila Ukrajinko Anhelino KALININO, 555. igralko svetovne mladinske lestvice, v četrtfinalu pa je bila boljša od 4. postavljene Čehinje Dominike PATEROVE, ki na lestvici ITF zaseda 104. mesto. Pia ČUK je slavila z rezultatom 62 16 75. V polfinalu je igrala s 5. postavljeno Rusinjo Anastasyo KOMARDINO, 105. mladinko sveta, ki je bila boljša z rezultatom 62 60. Maša MARC je v drugem krogu premagala Madžarko Reko MULLER, 190. mladinko sveta s 75 61, v četrtfinalu pa je izgubila s 3. nosilko, Ukrajinko Oleksandro KORAHSVILI, 62. mladinko sveta z rezultatom 06 26. V drugem krogu pa je z nastopi končal Blaž BIZJAK. Izločil ga je domačin Dominic WEIDINGER, 92. mladinec sveta, ki je bil boljši z rezultatom 62 46 63.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.