Na turnirju TE 12 v Čakovcu Kristina Novak in Anja Gal do četrtfinala

Ljubljana

V Čakovcu na Hrvaškem je ta teden potekal turnir TE do 12 let, 3. kategorije. Na turnirju je nastopilo tudi nekaj slovenskih dečkov in deklic. Pri deklicah sta v kvalifikacijah nastopili Zoja ŠTRUKELJ in Kristina NOVAK. Zoja ŠTRUKELJ je izgubila v prvem krogu, Kristina NOVAK pa je dvakrat zmagala in se uvrstila v glavni turnir. Tu je zabeležila še dve zmagi, v četrtfinalu pa je nato izgubila z domačinko Ando KARANUŠIĆ z rezultatom 36 67(6). S posebnim povabilom je v glavnem turnirju nastopila Anja GAL in tudi ona se je uvrstila v četrtfinale, kjer je izgubila z Italianko Ariello CURCI z rezultatom 63 46 06. Pri dečkih sta v kvalifikacijah nastopila Tim TEKAVEC in Tom AŠIČ KOVAČ. Tom je izgubil v prvem, Tim pa v drugem krogu. V glavem turnirju je s posebnim povabilom igral Jan KUPČIČ, enkrat zmagal, v drugem krogu pa izgubil z Rusom Oskarjem GALIMARDANOVIM z rezultatom 16 36.