Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Konec nastopov za naše fante v Doboju, dekleta ta teden neuspešna

Ljubljana, 1.5.2012

Na Futuresu v Doboju sta se v glavni turnir skozi kvalifikacije prebila Tomislav TERNAR in Nik RAZBORŠEK. Tomislav TERNAR se je v zadnjem krogu kvalifikacij meril z Mikeom URBANIJO, ki je srečanje pri izidu 4-3 v korist TERNARJA, predal. Nik RAZBORŠEK je v zadnjem krogu kvalifikacij z rezultatom 62 61 premagal 3. nosilca, domačina Marina FRANJIČEVIĆA. Žreb je nanesel, da sta se v prvem krogu glavnega turnija med sabo pomerila prav Nik RAZBORŠEK in Tomislav TERNAR. Uspešnejši je bil Nik RAZBORŠEK, ki je slavil z rezultatom 76(4) 16 64. V drugem krogu pa se je moral posloviti tudi on, saj ga je z rezultatom 75 63 premagal 2. nosilec turnirja, Francoz Pierre-Hugues HERBERT. V Moskvi je na 25.000 $ vrednem ITF turnirju nastopila Tadeja MAJERIČ. Kot 7. nosilka je v prvem krogu z rezultatom 63 36 62 premagala Rusinjo Jevgeniyo PASHKOVO. V drugem krogu je nato izgubila z Belorusinjo Polino PEKHOVO, 307. igralko lestvice WTA s 5-7 2-6. Neuspešna je bila tudi Dalila JAKUPOVIĆ, ki ta teden že po prvem krogu zapušča teniška prizorišča v Antalyi. Po uspešnih nastopih prejšnji teden, ko je igrala v finalu, je tokrat v prvem krogu klonila proti Rusinji Nataliji ORLOVI z rezultatom 46 36. Na ITF turnirju v Chiassu v Švici z nagradnim skladom 25.000 $ je v prvem krogu glavnega turnirja izgubila tudi Maša ZEC PEŠKIRIČ. Po dveh zmagah v kvalifikacijah jo je v prvem krogu glavnega turnirja premagala 5. postavkljena Nemka Sarah GRONERT, ki je slavila z izidom 6-3 6-4.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.