Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Katarina Srebotnik in Kveta Peschke končali v polfinalu Stuttgarta, poraz Petre Rampre v Estorilu, Dalila Jakupović v finalu Antalye

Ljubljana, 26.4.2012

Katarina SREBOTNIK in Kveta PESCHKE sta nastope na WTA turnirju v Stuttgartu končali v polfinalu. V četrtfinalnem obračunu dvojic sta premagali Nemki Jasmine WOEHR in Kristno BARROIS z rezultatom 62 63 v polfinalu pa sta igrali z Nemkama Julio GOERGES in Anno Leno GROENEFELD. Domači igralki sta bili boljši in sta slavili z izidom 64 62. Na ITF turnirju v Antalyi se je Dalila JAKUPOVIĆ, ki je na turnirju 2. nosilka, uvrstila v finale. V polfinalu je z rezultatom 64 75 premagala Britanko Liso WHYBOURN in bo za zmago na turnirju igrala z Rusinjo Elizaveto KULICHKOVO.Petra RAMPRE je nastopila v kvalifikacijah WTA turnirja v Estorilu z nagradnim skladom 220.000 $. Že v prvem krogu pa se je morala posloviti. Premagala jo je mlada, 19. letna domačinka Maria-Teresa TORRO-FLOR, ki je bilas boljša z rezultatom 76(7) 61.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.