Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

V Mariboru poteka turnir Večer Open 2012 do 12 let za dečke in deklice

Ljubljana, 19.4.2012

V Mariboru poteka v organizaciji TK Branik teniški turnir Večer Open 2012 za dečke in deklice v kategoriji do 12 let. Gre za finalne turnirje A in B, na katere so se udeleženci uvrstili iz turnirjev RR2. Odigrane so bile že kvalifikacije in prvi krog glavnega turnirja A tako pri dečkih, kot pri deklicah, ter dva kroga glavnega turnirja B pri dečkih in četrtfinalni obračuni na turnirju B pri deklicah. V prvem krogu A turnirja dečkov je edino presenečenje pripravil Matic DIMIC, ki je izločil 6. nosilca AŠIČ KOVAČ Toma. Pri deklicah so v prvem krogu izpadle tri nosilke in sicer Alja KUHAR, Pia LOVRIČ in Maja TUMA. Na B turnirju deklic presenečenj ni bilo, saj so nse v polfinale uvrstile vse postavljene igralke, izpadla pa je prba va nosilka Dea FACKOVIČ VOLJČAJNK. Turnir se nadaljuje v soboto, ko bodo nastopili igralci in igralke v vseh konkurencah.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.