Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Maša Marc in Blaž Bizjak v četrtfinalu ITF 18 v Piestanyu, Hana Mraz v Zagrebu, mladinke uspešne tudi v Mostarju

Ljubljana, 19.4.2012

Maša MARC in Blaž BIZJAK sta se na ITF turnirju 2. kategorije v Piestanyu na Slovaškem uvrstila v četrtfinale. Maša MARC je v tretjem krogu izločila tretjo nosilko na turnirju, sicer pa 70. igralko mladinske svetovne lestvice, Romunko Ioano Loredano ROSCO z rezultatom 62 63. Blaž BIZJAK pa je prav tako izločil 3. nosilca moškega dela turnirja, 45. igralca svetovne mladinske lestvice, Srba Pedjo KRSTINA z 16 63 64. Na ITF 18 turnirju v Mostarju, ki je 4. ranga so slovenske igralke za začetek dobro nastopile. V prvem krogu so zmagale Pia ČUK, Manca PISLAK, Eva ZAGORAC, Ana OPARENOVIČ in Nina POTOČNIK. Izgubila je samo Sara PALČIČ. Pri fantih je v drugi krog uvrščen Dorian Tomaž JANEŽIČ. Na turnirju TE 14 v Zagrebu je v tretjem krogu izpadel zadnji predstavnik pri fantih. Grega KOKALJ je izgubil s Hrvatom Bornom GOJO z rezultatom 36 64 46. V četrtfinale pa se je uvrstila Hana MRAZ, ki je v tretjem krogu premagala domačinko, 5. nosilko Nino ALIBALIĆ z rezultatom 63 63.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.