Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Urh Krajnc Domiter in Lara Vovk osvojila turnirja do 18 let v Krškem in Ljubljani

Ljubljana, 16.4.2012

Ta konec tedna sta se v Ljubljani in Krškem igrala turnirja za fante in dekleta v kategoriji do 18 let. V finalu turnirja deklet sta igrali 1. nosilka Lara VOVK (Straž), ki je v polfinalu premagala Tjašo JERŠE (Tc-Lj) z rezultatom 64 76(2) in 2. nosilka Lara GLAVIČ (Topte), kateri je polfinalno srečanje pri zaostanku s 35 v prvem nizu predala Ana OPARENOVIČ (MaxLj). Zmagovalka turnirja je postala Lara VOVK, ki je bila v finalu boljša od Lare GLAVIČ z rezultatom 63 62. Pri fantih, ti so igrali v Krškem, sta se v finalu merila Urh KRAJNC DOMITER (Ptuj), ki je v polfinalu premagal FUGINA Vida (Tc-Lj) s 46 64 61 in Rok SITAR (ŽtkMb), ki je bil boljši od Jana Vita ŠUNTARJA (Tr-Kr) z rezultatom 61 26 75. Zmagovalni pokal je dvignil Urh KRAJNC DOMITER , ki je v finalu slavil z rezultatom 75 64.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.