Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Reprezentanca v Franciji, Žemlja v Rimu, Kavčič v Santosu, ostali v Padovi, na Bolu, Rijeki in Piestanyu

Ljubljana, 15.4.2012

Pred nami je še en zanimiv teniški teden. Ženska reprezentanca bo v soboto in nedeljo v Besanconu igrala v Pokalu Federacij s Francijo (prenos TV SLO), Blaž KAVČIČ nadaljuje JA turnejo v brazilskem Santosu, Grega ŽEMLJA bo igral na ATP Challengerju v Rimu, Andraž BEDENE in Sašo BENDE nastopata v kvalifikacijah Futuresa v Padovi (oba sta se že uvrstila v tretji krog), Brač na Bolu pa gosti ITF turnir za dekleta. Tu je v glavnem turnirju Anja PRISLAN, v kvalifikacijah pa nastopajo Polona REBERŠAK (uvrstila se je v tretji krog), Tina RUPERT, Julija JAUK, Kaja MRGOLE, Sara DJURDJEVIĆ, Katja VOGRINEC (vse so že končale s tekmovanjem po porazu v prvem srečanju) in Marina BAKLAN, ki še ni nastopila. V Turčiji v kvalifikacijah ITF turnirja igra Jelena DJURIŠIĆ( v prvem krogu je zmagala). Aktivni so tudi mladinci in mladinke. Na ITF 18 druge kategorije v Piestanyu na Slovaškem bosta igrala Maša MARC in Blaž BIZJAK, še množičnejša pa bo udeležba na ITF 18 četrte kategorije v Mostarju. Tu bodo v glavnem turnirju nastopile Pia ČUK, Nina POTOČNIK, Sara PALČIČ, Ana OPARENOVIČ in Eva ZAGORAC, v kvalifikacijah pa še Manca PISLAK. Pri fantih v glavnem turnirju zaenkrat nimamo predstavnikov, v kvalifikacijah pa so prijavljeni Aljaž CAJZEK , Dorian Tomaž JANEŽIČ in Rok KRIŽAJ. Na fotografiji: Andraž Bedene
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.