Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Polona Hercog predala srečanje v Barceloni

Ljubljana, 11.4.2012

Po izvrstnih nastopih v Charlestonu se je Polona HERCOG preselila v Barcelono, kjer se je danes pomerila z 20. letno Romunko Sorano CIRSTEA. Polona HERCOG se je z danes 47. igralko sveta doslej pomerila enkrat in sicer v New Havenu leta 2010 in takrat je na trdi podlagi slavila Romunka. Ta je kot zmagovalka zapustila igrišče tudi danes, saj je Polona HERCOG po izgubljenem prvem nizu s 46 srečanje predala. Sicer pa je Polona izgubila ker tri igre na svoj servis, pri izidu 4-4 pa je imela dve žogi za odvzem servisa nasprotnici, a ju ni izkostila. V naslednji igri, ko je servirala ni dobila nobene točke več, niz izgubila s 4-6, nato pa srečanje zaradi izčrpanosti predala. Zagotovo to ni najboljši obet pred odločilnim srečanjem za obstanek v drugi svetovni skupini Pokala federacij, ki ga bo Slovenija igrala prihodnji teden v Franciji.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.