Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Konec za Polono Reberšak in Anjo Prislan na Hvaru

Ljubljana, 9.4.2012

Polona REBERŠAK se je na ITF turnirju z nagradnim skladom 10.000 $ na Hvaru uvrstila v glavni turnir. V kvalifikacijah je trikrat gladko zmagala, v glavnem turnirju pa je v 1. krogu igrala s Poljakinjo Barbaro SOBASZKIEWICZ in izgubila. Poljakinja je bila boljša s 26 64 62. V glavnem turnirju je nastopila tudi Anja PRISLAN, ki se je v prvem krogu merila s Hrvatico Indire AKIKI, finalistko turnirja v Šibeniku. Tudi ona neuspešno, saj je Hrvatica slavila z rezultatom 63 61. V kvalifikacijah so nastopile tudi Tina RUPERT, Julija JAUK in Kaja MRGOLE, a so vse tri izgubile v prvem oz. drugem krogu. V kvalifikacijah ITF turnirja z enakim nagradnim skladom v Pomezzi, Italija, je nastopila Nika KOVAČ in izpadla v drugem krogu, kjer jo je premagala Švicarka Lisa SABINO s 61 75.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.