Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Začeli sta se srečanji v Johannesburgu in Barletti ( spremljajte v živo)

Ljubljana, 7.4.2012

Pred nami je ena najuspešnejših "teniških" sobot v zadnjem času. Danes bomo spremljali kar pet igralk in in igralcev v polfinalih mednarodnih teniških turnirjev različnih kategorij in rangov. Že ob 12. začnejo Aljaž BEDENE v Barletti ( rezultat v živo) in dvojica ŽEMLJA/KAVČIČ v Johannesburgu (rezultat v živo), okrog 21. ure v Charlestonu Polona HERCOG (Eurosport), v Šibeniku Tjaša ŠRIMPF in na Rijeki Manca PISLAK ter Lara VOVK. Poleg tega se začenjajo kvalifikacije na ženskem ITF turnirju na Hvaru, v Ljubljani se igarjo RR turnirji v kategoriji do 12 let, v Mariboru pa bodo nastopajo fantje in dekleta na turnirju do 16 let. V Johannesburgu je JAR slavila s 67(5) 76(4) 61 63. V Barletti pa Aljaž Bedene zaostaja 0-1 v nizih in vodi v drugem 3-0. Trenutno je srečanje prekinjeno zaradi dežja. Spremljajte rezultate na naših spletnih straneh.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.