Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Manca Pislak in Lara Vovk v polfinalu turnirja TE 16 na Rijeki, Blaž Bizjak in Eva Zagorac izgubila v Firencah

Ljubljana, 5.4.2012

Na mladinskem turnirju TE 16 na Rijeki sta Manca PISLAK in Lara VOVK napredovali v polfinale. Manca PISLAK je v drugem krogu premagala domačinko Ano BIŠKIĆ 57 76(6) 60, v četrtfinalu pa je bila boljša še od Hrvatice Mie JURAŠIĆ s 61 60. Lara VOVK je v drugem krogu izločila hrvaško igralko Eno BABIĆ z rezultatom 63 62, v četrtfinalu pa še Ivano BABIĆ s 61 63. Pri fantih je izpadel še zadnji predstavnik. Domen GOSTINČAR je izgubil z Italijanom Riccardom ROBERTOM z rezultatom 67(3) 60 36. Na ITF turnirju do 18 let 2. ranga v Firencah je v tretjem krogu izgubil Blaž BIZJAK. Premagal ga je Španec, 3. nosilec in 41. mladinec sveta, Albert ALCARAZ IVORRA z rezultatom 75 62. Prav tako je izgubila Eva ZAGORAC, ki je še enkrat morala priznati premoč, tako kot že v kvalifikacijah, Nizozemki Rosalie Van Der HOEK. Izid je bil 67(6) 75 61 v korist Nizozemke.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.