Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Polona Reberšak in Tjaša Šrimpf v četrtfinalu ITF turnirja v Šibeniku, Maša Zec Peškirič izgubila v ZDA

Ljubljana, 5.4.2012

V Šibeniku, na ITF turnirju z nagradnim skladom 10.000 $, še naprej odlično igrata Polona REBERŠAK in Tjaša ŠRIMPF. Obe sta bili uspešni tudi v drugem krogu, še več, izločili sta 1. in 2. nosilko turnirja. Polona REBERŠAK je premagala 1. postavljeno Nemko Anne SCHAEFER, 331. igralko lestvice WTA, s 62 61, v četrtfinalu pa bo igrala s Švedinjo Hildo MELANDER. Tjaša ŠRIMPF pa je izločila 2. postavljeno, 19. letno Latvijko Diano MARCINKEVICA, ki na lestvici WTA zaseda 317. mesto, z rezultatom 75 63. V četrtfinalu bo igrala z domačinko Nedo KOPRCINA, ki nastopa s posebnim povabilom. Na ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v Jacksonu, ZDA, je v prvem krogu zmagala tudi Maša ZEC PEŠKIRIČ. Premagala je članico kanadske Fed cup ekipe, 7. nosilko na turnirju Sharon FICHMAN s 63 62. V drugem krogu pa se je morala posloviti. Izločila jo je Rusinja Elena BOVINA z rezultatom 63 60.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.