Polona Reberšak in Tjaša Šrimpf v drugi krog ITF turnirja v Šibeniku, Mike Urbanija izgubil

Ljubljana

Šibenik ta teden gosti dekleta. Na ITF turnirju z nagradnim skladom 10.000 $ v glavnem turnirju nastopajo Anja PRISLAN, Tjaša ŠRIMPF in Polona REBERŠAK. Slednji sta se v glavni turnir prebili iz kvalifikacij. V prvem krogu glavnega turnirja sta že nastopili Polona REBERŠAK in Anja PRISLAN. Polona REBERŠAK nadaljuje zmagovito serijo in je bila še enkrat uspešna. Premagala je Hrvatico Petro SUNIĆ, ki se je tako kot ona v glavni turnir uvrstila iz kvalifikacij. Izid je bil 64 61 v korist Polone REBERŠAK. V drugem krogu jo čaka 1. nosilka na turnirju Nemka Anne SCHAEFER. V prvem krogu glavnega turnirja je bila uspešna tudi Tjaša ŠRIMPF, ki je premagala Francozinjo Gracio RADOVANOVIC s 46 62 62. V drugem krogu bo igrala z drugo nosilko na turnirju, Latvijko Diano MARCINKEVICA . Po prvem krogu pa Šibenik zapušča Anja PRISLAN, katero je premagala Hrvatica Karla POPOVIĆ z rezultatom 63 63. Na turnirju serije Futures v Šibeniku je po doličnih nastopih v kvalifikacijah v prvem krogu glavnega turnirja izgubil Mike URBANIJA. Premagal ga je 4. nosilec, Nemec Marc SIEBER z rezultatom 62 62.