Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Polona Hercog premagala japonsko veteranko Kimiko Date Krumm, Andreja Klepč izgubila v dvojicah

Ljubljana, 3.4.2012

Polona HERCOG je na "svoji podlagi", na peščenem WTA turnirju v Charlestonu, dosegla pomembno zmago. V tretjem poskusu je prvič premagala Kimiko DATE-KRUMM, ki je doslej zmagala dvakrat, obe srečanji sta bili odigrani v okviru Pokala Federacij. Polona HERCOG je tokrat slavila z rezultatom 64 63, za zmago pa je potrebovala uro in pol. Razlika med igralkama je bila očitna, Japonki je uspel en odvzem servisa, medtem ko je Polona HERCOG nasprotnici odvzela servis trikrat. V drugem krogu bo igrala z zmagovalko srečanja med Belorusinjo Anastasiyo YAKIMOVO in Američanko Varvaro LEPCHENKO. V torek je od naših igralk nastopila samo Andreja KLEPAČ v konkurenci dvojic. S parterko iz Poljske Alicjo ROSOLSKO sta izgubili z Južnoafričanko Nathalie GRANDIN in Čehinjo Vladimiro UHLIROVO z rezultatom 57 26.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.