Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Petra Rampre brez glavnega turnirja v Charlestonu, danes nastop Polone Hercog

Ljubljana, 2.4.2012

V kvalifikacijah WTA turnirja z nagradnim skladom 740.000 $ v Charlestonu na Floridi, ki se igra na zelenem pesku je Petra RAMPRE končala nastope v drugem krogu. Izgubila je z 20. letno Američanko Melanie OUDIN, ki je slavila z rezultatom 63 62. Melanie OUDIN je bila pred leti najavljena kot nova teniška zvezda ZDA, a se je kasneje, po prvih odličnih rezultatih, izgubila v povprečju, tako da je sedaj na 304. mestu lestvice WTA. Petra je v nasprotju s prvim srečanjem tokrat slabo servirala, predvsem je zatajil njen drugi servis, saj je imela izkoristek le-tega samo 24 %, ob 8. dvojnih napakah in 55 % zadetih prvih servisov pa zmaga tokrat ni bila dosegljiva. V Charlestonu ostajajo tako v konkurenci tri naše igralke. Med posameznicami bo v ponedeljek v prvem krogu igrala Polona HERCOG z Japonko Kimiko DATE KRUMM. V konkurenci dvojic bosta v igri ponovno Andreja KLEPAČ, ki bo v paru z Alicjo ROSOLSKO igrala proti Južnoafričanki Nathalie GRANDIN in Čehinji Vladimiri UHLIROVI ter Katarina SREBOTNIK, ki bo s Kveto PESCHKE poskušala popraviti vtis iz Miamia, kjer sta izpadli v prvem krogu. Tokrat bosta igrali s Čehinjama Iveto BENESOVO in Barboro ZAHLAVOVO STRYCOVO. In tudi tokrat se lahko zgodi, da pride v drugem krogu do slovenskega obračuna, če bosta obe dvojici uspešni v prvem.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.