Blaž Bizjak in pet deklet v drugem krogu mladinskega ITF v Umagu

Ljubljana

Na ITF turnirju 1. ranga v kategoriji do 18 let v Umagu so pod streho spravili prvi krog glavnega turnirja pri fantih in dekletih. Pri fantih je bil uspešen samo Blaž BIZJAK, ki je s 62 61 premagal Hrvata Roberta DULO, izgubili pa so Aljaž CAJZEK, Urh KRAJNC DOMITER in Dorian Tomaž JANEŽIČ. Uspešneje so začela dekleta. Doslej jih je nastopilo sedem in kar pet je bilo uspešnih. Nina POTOČNIK je premagala domačinko Lano SLAVICA (ITF 1563), ki je nastopila s posebnim povabilom s 63 60, Eva ZAGORAC je bila boljša od Čehinje Sandre MATEKOVE (ITF 375) s 64 62, Pia ČUK pa je premagala drugo domačo igralko s posebnim povabilom, Teo JANDRIĆ (ITF 1182) s 62 60. Maša MARC je bila boljša od Slovakinje Monike STANIKOVE (ITF 222) s 63 63, Natalija ŠIPEK pa je premagala Rusinjo Ksenio GAIDARZHI (ITF 1776) s 63 75. V prvem krogu sta izgubili Laura Sarah AMBROŽIČ in Tina MOHORČIČ.