Hana Mraz in Rok Križaj zmagovalca OP do 18 let

Ljubljana

V finalih turnirjev do 18 let v Mariboru in Ljubljani, obe finalni srečanji sta bili na sporedu v ponedeljek, sta pri dekletih igrali Tjaša JERŠE (Tc-Lj) in Hana MRAZ (Tr-Kr), pri fantih pa sta bila finalista Aljaž CAJZEK (Rogaš) in Rok KRIŽAJ (MaxLj). 5. nosilec Aljaž CAJZEK je v polfinalu premagal 3. nosilca Riharda ROŽACA (TaBre) z rezultatom 67(6) 64 60, medtem ko je bil od 7. postavljenega Matije OKORNA (MaxLj) boljši njegov klubski kolega, sicer 6. nosilec, Rok KRIŽAJ, ki je slavil z rezultatom 76(3) 46 63. Tjaša JERŠE, 4 nosilka turnirja deklet je v polfinalu premagala 1. postavljeno Laro VOVK (Straž) z rezultatom 63 62, nepostavljena Hana MRAZ pa je bila boljša od vrstnice, prav tako nepostavljene Moni POTRČ (Br-Mb) z rezultatom 61 60. Turnir fantov je dobil Rok KRIŽAJ, ki je v finalu s 67(6) 60 60 premagal Aljaža CAJZEKA. Pri dekletih je slavila Hana MRAZ, ki je bila od Tjaše JERŠE boljša z rezultatom 64 63.