Kristina Novak v Franciji končala v četrtfinalu

Ljubljana

Na mladinskem turnirju TE v francoskem Aurayu, turnir je 3. kategorije, se je Kristina NOVAK uvrstila v četrtfinale. Še drugič se je morala za zmago zelo potruditi in po skoraj treh urah je v treh nizih ugnala srbsko igralko Jovano VUKOVIĆ. Kristina je slavila z rezultatom 57
76(5) 76(5), potem ko je v tretjem nizu zaostajala že z 0-3 v igrah, kasneje pa tudi z 0-3 v podaljšani igri, a je obakrat uspela prednost nasprotnice izničiti in na koncu je tudi zasluženo zmagala. Na igrišče je morala nato še enkrat. Z Lian BENEDEJČIČ sta nastopili v konkurenci dvojic in izgubili z Rusinjama Natalio BOLTINSKAYO in . Tatiano MAKAROVO z rezultatom 26 26. V četrtfinalu je igrala Kristina NOVAK igrala proti Španki Pauli ARIJAS MANJON in izgubila z rezultatom 16 16.