Na ITF članskih turnirjih konec tudi za Tadejo Majerič

Ljubljana

Na ITF turnirjih z nagradnim skladom 25.000 $ v Grenoblu, Sunderlandu, Rancho Santa Feju in Burnieju so se naše igralke z izjemo Tadeje MAJERIČ poslovile že v prvem krogu. Dalila JAKUPOVIĆ je v Grenoblu izgubila z Rusinjo Eleno BOVINO s 36 06, v Veliki Britaniji se je v Sunderlandu v prvem krogu poslovila Anja PRISLAN za katero je bila premočna Avstrijka Nikola HOFMANOVA, ki je slavila s 62 63. v Avstraliji pa je v prvem krogu končala nastope tudi Maša ZEC PEŠKIRIČ, ki je izgubila z Britanko Emily WEBLEY-SMITH z rezultatom 63 36 67(5). Edina, ki je uspela priti čez prvi krog je bila tako v Rancho Santa Feju v ZDA, Tadeja MAJERIČ, ki je premagala Slovakinjo Lenko WIENEROVA s 6-4 6-1, a se je tudi ona že po drugem krogu poslovila. S 63 61 jo je premagala ¸159. igralka lestvice WTA, Američanka Alexa GLATCH.