Konec slovenskih nastopov na OP Avstralije v Melbournu

Ljubljana

Prvič po daljšem času se bo zgodilo, da ne bomo imeli več predstavnikov v drugem tednu enega izmed turnirjev za grad slam. Danes sta izgubili še zadnji naši predstavnici v konkurenci dvojic Polona HERCOG in Andreja KLEPAČ. Andrejo KLEPAČ in Alicjo ROSOLSKO sta po pričakovanju izločili 2. nosilki na turnirju Liezel HUBER in Lisa RAYMOND, ki sta slavili s 62 61. Bližje uspehu je bila Polona HRECOG v paru s Kitajko Jie ZHENG, a tudi njima ni uspelo premagati Rusinj Alle KUDRYAVTSEVE in Ekaterine MAKAROVE. Slednji sta slavili s 75 64. Naša dekleta sedaj čaka v začetku februarja nastop na Pokalu Federacij v mestu Kobe na Japonskem. Tja se bodo preselila konec prihodnjega tedna, Poloni HERCOG, Andreji KLEPAČ in Petri RAMPRE pa se bosta pridružili Nastja KOLAR in kapetanka Maja MATEVŽIČ.