Manca Pislak in Rok Križaj državna prvaka do 16 let

Ljubljana

Letošnja dvoranska državna prvaka do 16 let sta Rok KRIŽAJ (MaxLj) in Manca PISLAK (TC-Lj). Rok KRIŽAJ je v finalu s 63 61 premagal KRAPEŽ Nika (Ltc), Manca PISLAK, ki se je v finale uvrstila kot nepostavljena igralka, pa je premagala 1. nodsilko in 1. igralko do 16 let iz lestvice TZS, Natalijo ŠIPEK (Natka) z rezultatom
63 76(5). Po državnih prvakih v dvojicah pri fantih, to sta postala Grega KOKALJ in Bor SCHWEIGER MUŽAR, sno danes dobili še državni prvakinji v dvojicah pri dekletih. Manca PISLAK (TC-Lj) in Tamara ZIDANŠEK (Ptuj) sta v finalu premagali dvojico Pija BRGLEZ
(Br-Mb)/Sara PALČIČ (Talos) z rezultatom 63 76(8). Manca PISLAK se je tako kot edina med 16. letniki okitila z dvema naslovoma državne prvakinje. Foto: ŽtkMb