Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Dalila Jakupović v glavni turnir v Nemčiji, jutri začnejo z nastopi tudi ostali

Ljubljana, 31.10.2011

Na močnem ITF turnirju z nagradnim skladom 50.000 $+H v Ismaningu je Dalila JAKUPOVIĆ v zadnjem krogu kvalifikacij izgubila, a se je v glavni turnir uvrstila kot srečna poraženka. V prvem krogu bo igrala proti kvalifikantki iz Rusije, Dariji GAVRILOVI. Težje delo v prvem krogu čaka Mašo ZEC PEŠKIRIČ, ki bo igrala s Čehinjo, 6. nosilko, Evo BIRNEROVO (WTA 106). V Torontu bo na enako vrednem turnirju Andreja KLEPAČ igrala s prvo nosilko Mirjano LUČIĆ, Petra RAMPRE pa bo imela nasproti 17. letno Kanadčanko Kimberley-Ann SURIN. Na 25.000 $ vrednem turnirju v Carigradu bo Tadeja MAJERIČ igrala z igralko iz BiH, Mervano JUGIĆ-SALKIĆ. Grega ŽEMLJA bo na ATP Challengerju v Eckentalu nastopil v torek proti Avstrijcu Martinu FISCHERJU. Na mladinskem turnirju v Budimpešti je v kvalifikacijah Matija OKORN v drugem krogu premagal prvega nosilca, Madžara Benjamina KASZASA s 63 36 75, a nato v zadnjem krogu klonil proti 8. nosilcu, Avstrijcu Jasonu Petru PLATZERJU s 61 57 57. Ostali bodo v glavnem turnirju začeli z nastopi v torek.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.