Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Aljaž Bedene klonil v tretjem nizu proti Tommyu Haasu

Ljubljana, 27.10.2011

Aljaž BEDENE je izpustil priložnost za najodmevnejšo zmago v karieri, a tudi z doseženim je lahko več koz zadovoljen. V današnjem srečanju s Tommyem HASSOM mu je odlično kazalo vse do izida 45 v drugem nizu. Prvega je namreč dobil z rezultatom 64, prri izidu 45 v drugem pa je serviral za izenačenje. Kot kaže pa je bil pritisk za Aljaža prehud, saj je odločilni servis za izenačenje izgubil, Haasu pa je zaključno žogo "podaril" z dvojno napako in to celo prvo na srečanju. Drugi niz je tako s 64 pripadel Tommyu Hassu, Aljaž pa se ni uspel več pobrati. Zadnji niz je izgubil gladko z 1 - 6. Iz Dunaja pa se vrača s pomembnimi izkušnjami in prigaranimi 11.000 €. Ob takšnem nadaljevanju kariere bomo tudi njega že v naslednjem letu zagotovo iskali pod 100. mestom na lestvici ATP.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.