Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tadeja Majerič in Dalila Jakupovič zmagali v Nigeriji, Janez Semrajc v Dubrovniku

Ljubljana, 25.10.2011

Na ženskem ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v Lagosu sta se Tadeja MAJERIČ in Dalila JAKUPOVIĆ uvrstili v drugi krog. Tadeja MAJERIČ, ki je 5. nosilka, je premagala Egipčanko Nour AZZOUZ z rezultatom 6-1 6-2, Dalila JAKUPOVIĆ pa je bila boljša od Nigerijke Christie AGUGBOM s 6-2 6-0. Ne gre pa zadnje tedne najbolje Anji PRISLAN. Še drugič je kot 1. nosilka, tokrat ITF turnirja z nagradnim skladom 10.000 $ v Dubrovniku, hitro končala z nastopi. Že v prvem krogu je bila boljša od nje Rusinja Maria MOKH, ki je slavila z rezultatom 64 64. Neuspešna pa je bila v prvem krogu tudi Polona REBERŠAK. Po uspešnih nastopih v kvalifikacijah je v prvem krogu morala priznati premoč 2. nosilki, Čehinji Martini KUBICIKOVI, ki je zmagala z rezultatom 6-2 1-6
6-3. Tjaša ŠRIMPF še čaka na nastop. Na moškem Futuresu, ki se prav tako igra v Dubrovniku in ima nagradni sklad 15.000 $ je v prvem krogu zmagal Janez SEMRAJC. Premagal je Romuna Victorja-Mugurela ANAGNASTOPOLA z rezultatom 6-2 7-5. Andraž BEDENE še čaka na tekmo s prvim nosilcem Dusanom LOJDO.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.