Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tudi ta teden številni slovenski igralci in igralke v Dubrovniku

Ljubljana, 22.10.2011

Na moškem in ženskem turnirju v Dubrovniku bo tudi ta konec tedna nastopilo kar nekaj slovenskih igralk in igralcev, ki se bodo potegovali za udeležbo v glavnih turnirjih ITF za ženske z nagradnim skladom 10.000 $ in Futures za moške z nagradnim skladom 15.000 $. Oboji so z nastopi začeli danes in pri ženskah sta se v drugi krog kot nosilki že uvrstili Polona REBERŠAK in Nika KOVAČ. Srečanji prvega kroga sta že odigrali in to uspešno Tajda BESTIJANIČ in Tina RUPERT, med sabo pa se bodo pomerile Nina NAGODE in Kaja MRGOLE ter Maša ŠMIC in Kaja PODOBNIK. Pri moških je kot postavljen igralec že v drugem krogu Andraž BEDENE, tja pa se je uvrstil po zmagi v prvem krogu tudi Nejc LEMIČ. Ostali naši še čakajo na nastope, v prvem korgu pa bodo zaigrali Miha MLAKAR, Mike URBANIJA, Žiga PAPEŽ, Tilen ŽITNIK in Nik RAZBORŠEK.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.