Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Maša Zec Peškirič uspešna v Sevilli, Andraž Bedene v drugem krogu Dubrovnika

Ljubljana, 18.10.2011

Maša ZEC PEŠKIRIČ je v Sevilli prekinila serijo porazov. Na ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ je po treh zaporednih porazih v prvem krogu ITF turnirjev ponovno slavila. Z rezultatom 61 76(3) je premagala Maročanko, 21. letno Nadio LALAMI,ki na lestvici WTA zaseda 327. mesto. Nasprotnica v drugem krogu bo Španka, 3. nosilka, Estrella CABEZA-CANDELA. Na moškem Futuresu v Dubrovniku po prvem krogu ostaja v konkurenci samo še Andraž BEDENE. Ta je v prvem krogu, v slovenskem obračunu premagal Tilna ŽITNIKA z rezultatom 61 63 in se bo v drugem pomeril z drugim nosilcem, Čehom Dusanom LOJDO. LOJDA je v treh nizih, z rezultatom 64 57 63, izločil Janeza SEMRAJCA. Na moškem Futuresu v Mansfieldu, ZDA, bo Luka GREGORC v prvem krogu igral proti Francozu Alexandreu LACROIXU.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.