Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

V Dubrovniku uspešna Andraž Bedene in Janez Semrajc, Nina Nagode in Polona Reberšak izgubili

Ljubljana, 17.10.2011

Na turnirju serije Futures v Dubrovniku sta bila v zadnjem krogu kvalifikacij Andraž BEDENE in Janez SEMRAJC uspešna in sta se uvrstila v glavni turnir. Andraž BEDENE je s 64 64 premagal Nemca Jonasa KOENIGA, Janez SEMRAJC pa je bil s 64 60 prepričljivo boljši od Hrvata Luke ZANINOVIĆA. V glavnem turnirju bodo tako nastopili trije Slovenci. Poleg uspešnih kvalifikantov še Tilen ŽITNIK, ki je dobil posebno povabilo. Zagodel pa jim je žreb, saj so vsi trije razvrščeni v zadnji polovici žreba in se bosta tako Andraž BEDENE in Tilen ŽITNIK pomerila že v prvem krogu, zmagovalec tega srečanja pa bo v drugem krogu igral z boljšim iz srečanja med 2. nosilcem, Čehom Dusanom LOJDO in našim Janezom SEMRAJCEM. V glavnem delu ženskega ITF turnirja pa bo nastopila samo Anja PRISLAN, ki je postavljena za 1. nosilko. V zadnjem krogu kvalifikacij sta namreč izgubili tako Polona REBERŠAK kot tudi Nina NAGODE. Prvo je premagala Estelle GUISARD (FRA/5) z rezultatom 64 64, Nina NAGODE pa je klonila proti Madžarki Luci PUMP z rezultatom 46 67(6). Anja PRISLAN bo v prvem krogu igrala proti Hrvatici Nedi KOPRCINI.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.