Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Polona Hercog namučila Viktorijo Azarenka, Rampre in Jakupović izgubili na turnirjih ITF

Ljubljana, 5.10.2011

Polona HERCOG je v Pekingu v svojem drugem nastopu dobro namučila 4. igralko sveta, Belorusinjo Viktorijo AZARENKA. Po skoraj dveh urah je slednja slavila z rezultatom 76(8) 63, Poloni pa za uspeh ni zadostovalo niti 11 asov. Viktorija AZARENKA je bila tokrat za odtenek boljša, Polona HERCOG pa očitno postaja vse boljša tudi na trdi podlagi, to pa je odličen obet pred zadnjimi turnirji sezone. V Pekingu je danes v konkurenci dvojic nastopila še Andreja KLEPAČ, ki je skupaj z GAJDOSOVO izgubila proti HANTUCHOVI in RADWANSKI s 46 57. V ZDA je z nastopi na 50.000 $ vrednem ITF turnirju v prvem krogu končala Petra RAMPRE. S 63 62 je bila boljša Američanja Madison BRENGLE. V Erevanu je v prvem krogu ITF turnirja z nagradnim skladom 25.000 $ izpadla Dalila JAKUPOVIĆ. Premagala jo je Ukrajinka Veronika KAPSHAY z rezultatom 63 63.Bolje gre Anji PRISLAN in Tjaši ŠRIMPF na ITF turnirju z nagradnim skladom 10.000 $ v Solinu. Obe sta v prvem krogu zmagali. Anja PRISLAN je premagala Hrvatico Bernardo PERA s 64 62, Tjaša ŠRIMPF pa Nemko Dejano RAICKOVIC z rezultatom 63 36 62. Na nastop še čaka Polona REBERŠAK. V Pirotu je na enako vrednem turnirju v prvem krogu izgubila Janine KOLETA. S 60 61 jo je izločila Srbkinja Jelena LAZAREVIĆ.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.