Grega Kokalj in Nina Potočnik osvojila mastersa do 14 let

Ljubljana

Z MASTERSOM do 14 let se je začelo zadnje dejanje letošnje teniške sezone. Prvi so tako sezono končali tekmovalci v kategoriji do 14 let, ki so se ta konec tedna zbrali na Otočcu. Razveseljivo je, da so na mastersu sodelovali vsi najboljši. V polfinale so se uvrstili vsi najboljši igralci in igralke z lestvice do 14 let, torej prvi štirje v vsaki kategoriji. Pri fantiih so se za nastop v finalu pomerili Bor SCHWEIGER MUŽAR in Filip Jakob ZUPANČIČ, boljši je bil prvi ter Nik KRAPEŽ in Grega KOKALJ, slavil je slednji. Pri dekletih so igrale Manca PISLAK, ki je premagala Hano MRAZ ter Nina POTOČNIK, ki je bila boljša od Sare SIRŠE. V finalu deklic smo tako gledali obračun najboljših igralk z lestvice do 14 let, pri dečkih pa sta se za zmago borila prvi in tretji igralec lestvice fantov. V srečanju Nine POTOČNIK in Mance PISLAK je slavila Potočnikova z rezultatom 36 62 63, Grega KOKALJ, ki je na turnir prišel kot tretji pa je slavil v konkurenci dečkov. V finalu je premagal Bora SCHWEIGER MUŽAR z rezultatom 63 62. Naslednji masters se v kategoriji do 16 let začne v ponedeljek, v Mariboru.